Onze inboedelverzekering vernieuwd: nu met Module Mobiele elektronica

Per 12 september vernieuwen we onze Royaal inboedelverzekering met onder andere een Module Mobiele elektronica (voor binnens- én buitenshuis).
Vrouw rent hard met mobiel in hand

Dit is per 12 september onder andere nieuw:

  • Nieuwe Module Mobiele elektronica beschikbaar voor
    dekking mobiele apparatuur binnens- en buitenshuis.
  • Overstromingsdekking niet-primaire waterkering toegevoegd aan de voorwaarden.
    We volgen het advies van het Verbond van Verzekeraars om lokale overstromingen te dekken.
  • Verschillende maximum verzekerde bedragen zijn verhoogd, zoals het verzekerd bedrag voor schade aan huisdieren, medische apparatuur in bruikleen, verblijf in een pension/hotel, vervoer/opslag en voor het vervangen van sloten na verlies of diefstal van sleutels.

Let op: de punten hierboven zijn een verkorte weergave van de verschillen met de BI22 voorwaarden. Alle verschillen tussen de BI22 en BI24-voorwaarden zien? Op ons extranet vindt u alles in een duidelijk overzicht terug.

Nieuw: de Module Mobiele elektronica

Bij onze Royaal Inboedelverzekering kunnen klanten vanaf 12 september kiezen voor de Module Mobiele elektronica. Met deze module is de mobiele elektronica van uw klant verzekerd voor schade door vallen of stoten en door diefstal. Oók buiten de deur en voor maximaal € 12.500,- per gebeurtenis. Er geldt geen eigen risico.

In onze voorwaarden ziet u precies wanneer wij de schade aan de mobiele elektronica van uw klant wel en juist niet vergoeden. Voegt u deze module niet toe? Dan is schade aan mobiele elektronica door vallen en stoten binnenshuis niet meer verzekerd. Schade door overige oorzaken zoals brand en diefstal blijft dat wel.

Wanneer gelden de nieuwe voorwaarden?

Alle informatie over wanneer de nieuwe voorwaarden gelden en hoe het zit met afgegeven offertes of overstappen vindt u terug op ons extranet.

Direct naar extranet

Naar productpagina inboedel

Profiteert uw klant al van pakketkorting?


Met ons Verzekeringspakket voor particulieren heeft uw klant al zijn verzekeringen onder één dak. Daarnaast profiteren uw klanten exclusief via u als verzekeringsadviseur van pakketkorting tot wel 10%. Dat loopt lekker op!

Wilt u meer weten over onze inboedelverzekering?

Op ons extranet vindt u alle info over onze vernieuwde inboedelverzekering. Werken we niet samen, maar zou u dat wel graag willen? Neem dan gerust contact op met een accountmanager in uw regio voor de samenwerkingsmogelijkheden.

Eerder ook vernieuwd: de Klaverblad Autoverzekering

Eerder dit jaar vernieuwden we ook onze autoverzekering met betere voorwaarden, een scherpere premie en onder andere een aantrekkelijke 2e gezinsautoregeling.

Meer over onze vernieuwde autoverzekering