Stijn Réz nieuwe Commercieel directeur Klaverblad Verzekeringen

Per 1 september 2024 is Stijn Réz de nieuwe Commercieel directeur van Klaverblad Verzekeringen. Réz maakt de overstap van Chubb, waar hij Head of Broker Management Benelux was. Voor zijn tijd bij Chubb had Réz diverse functies bij Reaal (Vivat), waaronder Directeur Volmacht, Directeur Verkoop en Directeur Intermediaire distributie. In eerdere rollen bij Aegon was hij verantwoordelijk voor diverse Marketing- en Salesafdelingen.
Portretfoto Stijn Réz voor raam

De overstap naar Klaverblad past Réz als een jas


“Al jaren werk ik met veel plezier in de verzekeringsbranche. De markt waarin Klaverblad zich bevindt is een markt die ik goed ken en enorm in beweging is. Ik ken Klaverblad vooral vanuit mijn Reaal-tijd als een verzekeraar met een eigenzinnige identiteit en een hele sterke band met de verzekeringsadviseur. Ik kijk ernaar uit om in deze uitdagende markt samen met mijn collega’s te bouwen aan een toekomstbestendig Klaverblad.”

Gezonde groei

Sharon van Herel, Algemeen directeur Klaverblad Verzekeringen: “We zijn blij met de komst van Stijn Réz als Commercieel directeur bij Klaverblad Verzekeringen. Onze organisatie heeft voor de komende jaren een ambitieuze strategie uitgestippeld, waarbij gezonde groei, met oog voor verduurzaming, de belangrijkste pijler is. In deze nieuwe rol hebben we met Stijn iemand in huis die er mede voor kan zorgen dat we commercieel nog slagvaardiger worden.”